skip to Main Content

Mijn workshops – gebouwd op wetenschap, doorspekt met verhalen over echte mensen

Ontwikkeling | Workshop

Ik hou van modellen, grafieken en schema’s. En ik hou van mensen. Daarom zijn mijn workshops gebouwd op wetenschap. En doorspekt met verhalen over echte mensen.

Stressmanagement zonder fratsen

Stress… levensgevaarlijk volgens sommige coaches. Vermijden dus. Of de kop in drukken met yoga of mindfulness. Maar kan dat wel? En is dat ook echt nodig? In deze workshop zet ik stress in een ander perspectief. Het perspectief van een coach die ook bewegingswetenschapper en ergonoom is. Stressmanagement zonder fratsen, noem ik dat.

Doe je mee?

  • zelf aan het werk (want leren doe je vanuit eigen ervaring)
  • in de groep (een belangrijke ‘hulpbron’; wat dat is leer je in de workshop)
  • gebouwd op wetenschap (tsja, ik hou nu eenmaal van modellen)
  • doorspekt met verhalen over echte mensen (en ja, ik hou ook van mensen)

Uitermate geschikt voor ondernemersverenigingen en zakelijke netwerken. Of als onderdeel van een vitaliteitsdag voor het personeel. Altijd tof voor mij om te doen. En dat enthousiasme krijg jij cadeau!

Foto Safari Dynamisch Werken

Minder zitten en meer bewegen op kantoor. Dat is dé uitdaging van nu. Kennis is er inmiddels voldoende, maar hoe krijgt u het personeel ook echt tot ander gedrag?

Besteed aandacht aan de ‘Big Five’ van Dynamisch Werken!

  • benieuwd wat die vijf essentiële zaken zijn en of ze aanwezig zijn in uw bedrijf?
  • behoefte aan draagvlak voor de invoering van dynamisch werken?
  • op zoek naar een originele manier om medewerkers bewust maken van hun zitgedrag én de beweegmogelijkheden in hun dagelijkse omgeving?

Dan is de Foto-safari iets voor uw bedrijf! Past prima in een campagneweek over gezonder leven of vitaler werken. Ook geschikt als startbijeenkomst Dynamisch Werken. Origineel, actief, onderbouwd. Zorgt voor draagvlak omdat de medewerkers zelf met suggesties komen.

Inspiratiesessie “Zitten is als Zonnen”

‘Zitten is het nieuwe roken’. PR-waarde fantastisch. Wetenschappelijke onderbouwing belabberd. Ik vond het tijd voor een nieuwe slogan; niet stigmatiserend of belerend. En grondig onderbouwd met studies.

Bent u ook klaar met die nare slogan? En op zoek naar een leuke én wetenschappelijk kloppende presentatie over een vriendelijk alternatief?

Boek dan de inspiratiesessie ‘Zitten is als Zonnen’ (30 minuten). Een prikkelend verhaal dat ‘Zitten is het nieuwe roken’ weerlegt. Natuurlijk met een actief deel, in de vorm van een ludieke quiz. Vakblad Arbo selecteerde mijn artikel De zonnige kant van zitten; zitten is niet het nieuwe roken bij de beste vijf van 2018.

Sustainable performance; craft your own job!

(open registration; High Tech Campus Eindhoven)

  • do you have any idea of what you actually do on a weekly basis?
  • are you aware of your energy ‘drainers & gainers’?
  • do you know how to control your ‘pace of working’?

Join this 3h-workshop and discover your own recipe for continued energy!

You learn why ‘working to the max’ does not lead to a long term sustainable performance. Even if you love your job. You receive the ingredients to make your own recipe of sustainable performance. Job crafting is one of those ingredients; a powerful tool to make small but relevant changes in your daily working life. Changes that will improve your wellbeing at work.

You leave the workshop with a much better idea of your work tasks and their positive or negative contribution to your sustainable performance. Combined with knowledge about job crafting, my promise is that you can make at least one tangible change in your work within two weeks.

Call 0403333001 (Corporate Vitality) for dates and info.

Back To Top
×Close search
Zoeken