skip to Main Content

BTR | Beter tot je recht

Tarieven / vergoedingen

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

Deze slogan is ook op mijn coachtrajecten van toepassing. Maar dan andersom.

Makkelijk wordt het niet als je kiest voor een coachtraject bij mij. We gaan de diepte in, ik stel vragen waar je je ongemakkelijk bij voelt, niet direct een antwoord op weet. En soms ga je na een sessie in grote verwarring de deur uit. Nee, makkelijk wordt het niet.

Maar leuk is het wel op het moment dat je de offerte ziet. En leest dat BTR coaching de btw voor haar rekening neemt voor particulieren. Een besparing van ruim € 100,- voor een ‘Powersessie Werkenergie-analyse’ en van bijna € 400,- voor een loopbaanprogramma ‘Jouw Kaart van de Toekomst’. En het is ook leuk om te lezen dat de kosten van loopbaanbegeleiding naar een nieuwe baan mogelijk als studiekosten aftrekbaar zijn bij je belastingaangifte.

Werkwijze

Na een telefonische kennismaking, houden we een introductie-coachgesprek. Hierin verkennen we samen of mijn persoon en werkwijze bij jou en je wensen passen. Als dit niet zo is, dan is deze sessie gratis.

BTR werkt vanuit haar praktijkruimte in Helvoirt. Sessies in je eigen werkomgeving of in een fijne ruimte van ‘Het Coachhuis‘ in ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Oss of Eindhoven zijn mogelijk tegen meerkosten.

BTR hanteert verschillende tarieven voor:

  • studenten: € 50,- per uur incl. btw
  • particulieren: € 130,- per uur. Bij anderen komt hier nog € 27,30 btw bij. Bij BTR niet, zij neemt deze kosten voor haar eigen rekening
  • bedrijven: programma’s tegen vaste prijzen, maatwerk op offertebasis (coaching € 130,- en trainingen € 150,- per uur excl. 21% btw)
  • onderwijsinstellingen: profiteren van de btw-vrijstelling die BTR kan bieden vanwege haar registratie bij het CRKBO
Back To Top
×Close search
Zoeken