skip to Main Content

Dr. Dianne Commissaris

Mijn ambitie als coach is DAT JIJ BETER TOT JE RECHT KOMT IN JE WERK.

BTR biedt laagdrempelige begeleiding voor mensen die vooruit willen in hun loopbaan of met meer energie en minder stress aan het werk willen zijn. Dit kan één power-sessie van 2,5 uur zijn, de WERKENERGIEANALYSE®, of een traject van 2-4 maanden. Altijd praktisch en toekomstgericht! BTR werkt vanuit de regio Eindhoven/Den Bosch.

Herken jij jezelf in een van de volgende situaties?

  • Je bent VASTGELOPEN in je werk of je bent OVERBELAST
  • Je zit al lang in dezelfde functie en wil voorkomen dat je VASTROEST
  • je zit in de WW of hebt het einde van je TIJDELIJKE CONTRACT in zicht
  • je bent BEGIN VEERTIG en denkt steeds vaker: “wil ik dit werk de rest van mijn leven blijven doen?”

WETENSCHAP &
TECHNIEK

Mijn klanten zijn vaak slim, hoog opgeleid en gewend om met hun hoofd problemen op te lossen.

WERKENERGIE
ANALYSE®

Direct inzicht in de achtergronden van stress of een gebrek aan energie in je werk, plus concrete acties tot verbetering.

JOUW KAART
VAN DE TOEKOMST

Een beeld van jouw ideale baan, plus een actieplan om dat te bereiken.

De werkwijze van BTR

  • OPLOSSINGSGERICHT jouw doel, en niet je probleem, staat centraal in een coachtraject; een doel geeft energie, richting en focus, terwijl een probleem vooral energie kost en stress oplevert
  • PRAKTISCH natuurlijk praten we, maar je oefent vooral met nieuw gedrag zowel bij mij in een sessie als tussen de sessies in; want in de praktijk van alledag vinden uiteindelijk de veranderingen plaats die je wenst
  • GESTRUCTUREERD BTR werkt met een coachplan, samengesteld op basis van het kennismakingsgesprek; zo kun je altijd zien waar het traject toe leidt en hoever je onderweg bent
  • STIMULEREND de verantwoordelijkheid voor het bereiken van je coachdoel ligt bij jou; ik steun en stimuleer je daarbij op een positieve manier door te benadrukken wat goed gaat.

"Job Craften met behulp van de TaakFit analyse kan een mooie aanvulling zijn op de instrumenten en invalshoeken die coaches mogelijk al inzetten in hun werk om mensen te begeleiden naar een werkplek en functie waarin zij zich prettig voelen."

coach en deelnemer training

"Taak-Fit Analyse; een methodiek die werkt. En die binnen een coachingstraject, gericht op werkbaarheid van werk of re-integratie, heel vlot toepasbaar is"

deelnemer workshop International Coaching Week 2023

"I had the privilege of engaging in a peer-to-peer coaching process with Dianne for approximately three sessions, and the experience was truly enriching. Her coaching style, characterized by positivity and genuine engagement, had a meaningful impact. [...] The partnership atmosphere she created, even in a virtual setting, made each session not only constructive but also enjoyable. I highly recommend Dianne as a coach for her exceptional skills and the positive influence she brings to the personal and professional development journey!"

Professional Coach (ICF credential)

"Dianne brengt veel kennis over onderzoek rondom bewegen en zitten op het werk."

opdrachtgever, NISB

“Als ondernemer ben je altijd druk en wil je altijd meer. Het was voor mij niet makkelijk om zelf de tijd vrij te maken voor professionele coaching van Dianne. Achteraf ben ik erg blij dat ik de stap heb gezet. [...] Verder vond ik het erg fijn dat ze haar bevindingen goed kan onderbouwen met theorie / modellen. Aanrader!”

oprichter en eigenaar DuoDeka (IT & Services)

VOEL JE VRIJ OM DIRECT EVEN TE OVERLEGGEN

Neem contact op en stel je vraag. Ik help je graag op weg.

Back To Top
Zoeken