skip to Main Content

Dr. Dianne Commissaris

Mijn ambitie als coach is DAT JIJ BETER TOT JE RECHT KOMT IN JE WERK.

BTR biedt laagdrempelige begeleiding voor mensen die vooruit willen in hun loopbaan of met meer energie en minder stress aan het werk willen zijn. Dit kan één power-sessie van 2,5 uur zijn, de WERKENERGIEANALYSE®, of een traject van 2-4 maanden. Altijd praktisch en toekomstgericht! BTR werkt vanuit de regio Eindhoven/Den Bosch.

Herken jij jezelf in een van de volgende situaties?

  • Je bent VASTGELOPEN in je werk of je bent OVERBELAST
  • Je zit al lang in dezelfde functie en wil voorkomen dat je VASTROEST
  • je zit in de WW of hebt het einde van je TIJDELIJKE CONTRACT in zicht
  • je bent BEGIN VEERTIG en denkt steeds vaker: “wil ik dit werk de rest van mijn leven blijven doen?”

WETENSCHAP &
TECHNIEK

Mijn klanten zijn vaak slim, hoog opgeleid en gewend om met hun hoofd problemen op te lossen.

WERKENERGIE
ANALYSE®

Direct inzicht in de achtergronden van stress of een gebrek aan energie in je werk, plus concrete acties tot verbetering.

JOUW KAART
VAN DE TOEKOMST

Een beeld van jouw ideale baan, plus een actieplan om dat te bereiken.

De werkwijze van BTR

  • OPLOSSINGSGERICHT jouw doel, en niet je probleem, staat centraal in een coachtraject; een doel geeft energie, richting en focus, terwijl een probleem vooral energie kost en stress oplevert
  • PRAKTISCH natuurlijk praten we, maar je oefent vooral met nieuw gedrag zowel bij mij in een sessie als tussen de sessies in; want in de praktijk van alledag vinden uiteindelijk de veranderingen plaats die je wenst
  • GESTRUCTUREERD BTR werkt met een coachplan, samengesteld op basis van het kennismakingsgesprek; zo kun je altijd zien waar het traject toe leidt en hoever je onderweg bent
  • STIMULEREND de verantwoordelijkheid voor het bereiken van je coachdoel ligt bij jou; ik steun en stimuleer je daarbij op een positieve manier door te benadrukken wat goed gaat.

"Het was een plezier om de training bij je te volgen, Dianne! En ik heb weer een handige en verhelderende tool erbij, waarmee ik mijn cliënten nog beter kan helpen om te 'sleutelen aan hun baan', zonder weg te gaan."

coach en deelnemer training

“Ik heb twee keer gebruik gemaakt van Dianne‘s uitstekende coachingsvaardigheden. Ze hanteert een prettige, flexibele en resultaatgerichte stijl waarbij ze goed gebruik maakt van haar gevoel. [...] Aan het begin van het traject worden duidelijke en meetbare doelen vastgesteld.”

onderzoeker/adviseur TNO

"Bij Dianne terecht gekomen na een hele zware en moeilijke tijd op mijn werk. [...] Dianne oordeelt niet en zegt je niet wat je hoort te doen. In tegendeel: ze luistert heel goed en helpt je zelf te realiseren hoe de dingen in elkaar zitten en hoe verandering in vastgelopen paden te brengen. Hartelijk dank voor al je hulp Dianne!"

project development officer

"Wat mij met name in Dianne ’s benadering aanspreekt is de praktijkgerichte aanpak; oefenen met gedrag aan de hand van concrete opdrachten staat centraal. [...]”

onderzoeker/adviseur TNO

"Bijzonder om te ontdekken wat je in een uurtje job craften kunt bereiken, door de slimme en verdiepende vragen die Dianne stelt. Super waardevol om eens anders naar je werk te kijken. Dianne laat ook meteen zien waar haar toegevoegde waarde ligt. Je gaat in korte tijd dieper dan je zou vermoeden. Absolute aanrader!"

deelnemer workshop International Coaching Week 2022

VOEL JE VRIJ OM DIRECT EVEN TE OVERLEGGEN

Neem contact op en stel je vraag. Ik help je graag op weg.

Back To Top
Zoeken