skip to Main Content

BTR | Beter tot je recht

Werkwijze

Na een telefonische kennismaking houden we een introductie-coachgesprek. Hierin verkennen we samen of mijn persoon en werkwijze bij jou en je wensen passen. Is dit niet zo, dan is deze sessie gratis. Gaan we wel samen verder, dan betaal je maximaal 1 uur begeleiding voor dit eerste coachgesprek.

Ik stel een coachplan op met een doel en toetsbare resultaten. Plus een indicatie van het aantal sessies en tijdspad. Zo weet jij waar je aan toe bent. En je baas ook, als die het traject vergoedt.

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Helvoirt. Online kan ook, bij voorkeur niet de eerste gesprekken. Sessies in je eigen werkomgeving of in een fijne ruimte van ‘Het Coachhuis‘ in Eindhoven, Tilburg, Nijmegen of Breda zijn mogelijk tegen meerkosten.

Ook betaalbaar voor particulieren

Als niet ‘de baas’ maar jij zelf de factuur betaalt, neemt BTR de btw voor haar rekening. Een besparing van ruim € 100,- voor de ‘Powersessie Werkenergie-analyse’ en van bijna € 400,- voor het loopbaanprogramma ‘Jouw Kaart van de Toekomst’.

BTR hanteert verschillende tarieven voor:

  • studenten: € 50,- per uur incl. btw
  • particulieren: € 130,- per uur. Bij anderen komt hier nog € 27,30 btw bij. Bij BTR dus niet
  • bedrijven: coaching € 135,- per uur excl. 21% btw, workshops tegen vaste prijzen, maatwerk op offertebasis (v.a. € 150,- per uur excl. 21% btw en reiskosten)
  • onderwijsinstellingen: profiteren van de btw-vrijstelling die BTR kan bieden vanwege haar registratie bij het CRKBO
Back To Top
Zoeken