skip to Main Content

BTR | Beter tot je recht

Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Na een telefonische kennismaking houden we een introductie-coachgesprek. Hierin verkennen we samen of mijn persoon en werkwijze bij jou en je wensen passen. Als dit niet zo is, dan is deze sessie gratis. Gaan we wel samen verder, dan betaal je maximaal 1 uur begeleiding voor dit coachgesprek.

Uit het introductie-coachgesprek volgt een coachplan met toetsbare resultaten. Plus een indicatie van het aantal sessies en tijdspad. Zo weet jij waar je aan toe bent. En je baas ook, als die het traject vergoedt.

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Helvoirt. Sessies in je eigen werkomgeving of in een fijne ruimte van ‘Het Coachhuis‘ in ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Oss of Eindhoven zijn mogelijk tegen meerkosten.

Ook betaalbaar voor particulieren

Als niet ‘de baas’ maar jij zelf de factuur betaalt, neemt BTR de btw voor haar rekening. Een besparing van ruim € 100,- voor een ‘Powersessie Werkenergieanalyse’ en van bijna € 400,- voor een loopbaan-programma ‘Jouw Kaart van de Toekomst’. Bovendien zijn de kosten van loopbaanbegeleiding naar een nieuwe baan mogelijk als studiekosten aftrekbaar bij je belastingaangifte. Nog een besparing tot 50%.

BTR hanteert verschillende tarieven voor:

  • studenten: € 50,- per uur incl. btw
  • particulieren: € 130,- per uur. Bij anderen komt hier nog € 27,30 btw bij. Bij BTR dus niet
  • bedrijven: workshops tegen vaste prijzen, maatwerk op offertebasis (€ 130,- tot € 175,- per uur excl. 21% btw)
  • onderwijsinstellingen: profiteren van de btw-vrijstelling die BTR kan bieden vanwege haar registratie bij het CRKBO
Back To Top
×Close search
Zoeken