skip to Main Content

BTR | Beter tot je recht

Werkwijze

Onze kennismaking is een introductie-coachgesprek. Hierin verkennen we samen of mijn persoon en werkwijze bij jou en je wensen passen. Dat doe ik al coachend, zodat jij ervaart hoe dit is. De kosten van deze sessie neemt BTR voor haar rekening.

Ik stel een coachplan op met een doel en toetsbare resultaten. Plus een indicatie van het aantal sessies en een tijdspad. Zo weet jij waar je aan toe bent. En je baas ook, als die het traject vergoedt.

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte in Helvoirt. Online kan ook, bij voorkeur niet de eerste gesprekken. Sessies in je eigen werkomgeving of in een fijne ruimte van ‘Het Coachhuis‘ in Eindhoven, Tilburg, Nijmegen of Breda zijn mogelijk tegen meerkosten.

Ook betaalbaar voor particulieren

Als niet ‘de baas’ maar jij zelf de factuur betaalt, neemt BTR de btw voor haar rekening. Een besparing van ruim € 100,- voor de ‘Powersessie Werkenergie-analyse’ en van bijna € 400,- voor het loopbaanprogramma ‘Jouw Kaart van de Toekomst’.

Dianne Commissaris is een senior coach, ICF-geaccrediteerd. Dit zijn haar tarieven:

  • studenten: € 50,- per uur incl. btw
  • werkende jongeren (tot 27 jaar): € 90,- per uur incl. btw
  • particulieren: € 130,- per uur. Bij anderen komt hier nog € 27,30 btw bij. Bij BTR dus niet
  • bedrijven: coaching € 150,- per uur excl. 21% btw; workshops tegen vaste prijzen; maatwerk op offertebasis (v.a. € 160,- per uur excl. 21% btw en reiskosten)
  • onderwijsinstellingen: profiteren van de btw-vrijstelling die BTR kan bieden vanwege haar registratie bij het CRKBO.

Het BTW-nummer van Beter Tot je Recht (BTR) is: NL001804545B72

Back To Top
Zoeken