skip to Main Content
Telefoon 06 25 09 78 11

BTR | Beter tot je recht

Samenwerken

Toen ik als zelfstandig professional begon was ik bezorgd dat het een eenzaam werk-bestaan zou worden. Niets is minder waar! In de loop der jaren heb ik een krachtig netwerk van partners om me heen verzameld. Professionals en organisaties die me op werkgebied aanvullen en me op sociaal gebied steunen en verrijken. “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” geldt zeer zeker voor mij.

Jacqueline Scherpenzeel | You Know

Jacqueline Scherpenzeel | You Know

Jacqueline Scherpenzeel van You Know en ik vinden elkaar in dezelfde mooie thema’s in ons werk: bevlogenheid en werkenergie. Samen verzorgen we een workshop voor collega coaches over de Werkenergieanalyse®.

Annelies Manders

Annelies Manders coaching

Annelies Manders vult me perfect aan met haar expertise in outplacement en re-integratie. Cliënten zoeken met mij eerst uit wat ze anders willen in hun werk en gaan daarna bij Annelies aan de slag met een training Strategische Arbeidsmarkt Benadering.

Associatie voor coaching

Associatie voor Coaching | Dirk Verhoeven

De Associatie voor Coaching is me dierbaar omdat ik daar mijn opleiding tot professioneel coach volgde. Het contact is altijd warm gebleven. Sinds januari 2019 verzorg ik samen met mede-eigenaar Dirk Verhoeven een training voor collega coaches.

Mens+ | Cees Mertens

Mens+ is een bureau met vakspecialisten en HR professionals dat werkt voor het technisch MKB in de regio Eindhoven. Precies mijn doelgroep. Ik ben dan ook één van de vakspecialisten in dit mooie team onder leiding van Cees Mertens.

WerkEnergieAnalyse

Werkenergieanalyse®

Ik participeer in een netwerk van coaches en interim managers die, net als ik, werken met de Werkenergieanalyse®. Soms is een klus te groot voor mij alleen, en dan is het fijn dat ik kan rekenen op de samenwerking met ervaren coaches.

Kenniscentrum sport

Kenniscentrum Sport

Kenniscentrum Sport is niet alleen een fijne opdrachtgever, maar ook een partner die me scherp houdt op de laatste stand van kennis over zitten, bewegen en dynamisch werken. Ik neem regelmatig deel aan netwerkbijeenkomsten en kennissessies die zij organiseren.

Health2work | hart voor de werkomgeving

Health2Work

Samen met Health2Work ontwikkelde ik de Adviestool Dynamisch Werken. Hun visie “Health2Work believes the world would be a better place if a healthy working environment increased fun and job satisfaction, making people happier and more productive” sluit naadloos aan op mijn missie “werken met energie en plezier”.

BNI Brabant proud member

BNI Brabant

BNI is een zakelijk netwerk dat me enorm helpt in de vraagstukken waar ik als ondernemer mee worstel of gewoon even over wil sparren. Collega-ondernemers met elk hun eigen expertise. Mensen die ik (bijna) elke week zie. Sinds januari 2019 verzorg ik voor dit netwerk ook de training ‘Stressmanagement zonder fratsen’.

Back To Top
×Close search
Zoeken