skip to Main Content

BTR | Beter tot je recht

Samenwerken

Toen ik als zelfstandig professional begon was ik bezorgd dat het een eenzaam werk-bestaan zou worden. Niets is minder waar! In de loop der jaren heb ik een krachtig netwerk van partners om me heen verzameld. Professionals en organisaties die me op werkgebied aanvullen en me op sociaal gebied steunen en verrijken. “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” geldt zeer zeker voor mij.

Jacqueline Scherpenzeel | You Know

Jacqueline Scherpenzeel | You Know

Jacqueline Scherpenzeel van You Know en ik vinden elkaar in dezelfde mooie thema’s in ons werk: bevlogenheid en werkenergie. Samen verzorgen we een workshop voor collega coaches over de Werkenergieanalyse®.

Annelies Manders coaching

Annelies Manders vult me perfect aan met haar expertise in outplacement en re-integratie. Cliënten zoeken met mij eerst uit wat ze anders willen in hun werk en gaan daarna bij Annelies aan de slag met een training Strategische Arbeidsmarkt Benadering.

Associatie voor Coaching | Dirk Verhoeven

De Associatie voor Coaching is me dierbaar omdat ik daar mijn opleiding tot professioneel coach volgde. Het contact is altijd warm gebleven. Sinds januari 2019 verzorg ik er samen met mede-eigenaar Dirk Verhoeven een training voor collega coaches.

WerkEnergieAnalyse

Werkenergieanalyse®

Ik participeer in een netwerk van coaches en interim managers die, net als ik, werken met de Werkenergieanalyse®. Soms is een klus te groot voor mij alleen, en dan is het fijn dat ik kan rekenen op de samenwerking met ervaren coaches.

Kenniscentrum sport

Kenniscentrum Sport

Kenniscentrum Sport is niet alleen een fijne opdrachtgever, maar ook een partner die me scherp houdt op de laatste stand van kennis over zitten, bewegen en dynamisch werken. Ik neem regelmatig deel aan netwerkbijeenkomsten en kennissessies die zij organiseren.

Health2work | hart voor de werkomgeving

Health2Work

Samen met Health2Work ontwikkelde ik de Adviestool Dynamisch Werken. Hun visie “… the world would be a better place if a healthy working environment increased fun and job satisfaction, making people happier and more productive” sluit mooi aan op mijn missie “werken met energie en plezier”.

Training & Coaching Centre ‘The Farm’

Met een oude boerderij als thuisbasis is dit centrum op de High Tech Campus Eindhoven een plek waar ik me thuis voel. Mijn ‘boerderijwortels’ (de afkomst van beide ouders) komen samen met mijn voorliefde voor wetenschap en techniek. In The Farm werk ik samen met: Beatrijs van Brakel, expert in veerkracht en wendbaarheid; Frank Rutten, specialist in effectief werken (“beter slim werken aan de goede dingen, dan efficiënt aan de verkeerde”); en Stefan Ottenheijm, arts en hart-coherentie expert. Dit alles onder de bevlogen vleugels van Corporate Vitality.

Taco Yukoson

Een maatje die op deze pagina niet mag ontbreken is onze Hollandse herder Taco. Hij zorgt er voor dat ik twee keer per dag ga wandelen in de natuur, weer of geen weer. En dat ik regelmatig voetbal, een balletje overgooi of verstoppertje speel. Echt een hele leuke en dynamische collega!

Back To Top
×Close search
Zoeken