skip to Main Content

BTR | Beter tot je recht

Samenwerken

Toen ik als zelfstandig professional begon was ik bezorgd dat het een eenzaam werk-bestaan zou worden. Niets is minder waar! In de loop der jaren heb ik een krachtig netwerk van partners om me heen verzameld. Professionals en organisaties die me op werkgebied aanvullen en me op sociaal gebied steunen en verrijken. “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder” geldt zeer zeker voor mij.

Jacqueline Scherpenzeel | You Know

Jacqueline Scherpenzeel van Werkenergieanalyse en ik vinden elkaar in dezelfde mooie thema’s in ons werk: bevlogenheid en werkenergie. Samen verzorgen we een masterclass voor collega coaches over Job Crafting als krachtige coachtool.

Angela van Berkel | Coaching en Advies

Angela van Berkel vult me perfect aan met haar expertise in jobmarketing, LinkedIn en arbeidsmarktkennis. Cliënten zoeken met mij eerst uit wat ze anders willen in hun werk en pakken daarna met Angela door om die nieuwe baan ook echt te vinden.

Dirk Verhoeven | Associatie voor Coaching

De Associatie voor Coaching is me dierbaar omdat ik daar mijn opleiding tot professioneel coach volgde. Het contact is altijd warm gebleven. Met mede-eigenaar Dirk Verhoeven verzorg ik op aanvraag trainingen voor coaches en het bedrijfsleven.

Beatrijs van Brakel | RAW-experts

Beatrijs van Brakel is een expert in de thema's veerkracht en wendbaarheid; 'resilience' en 'agility' in het Engels. Bovendien een zeer ervaren trainer, waarmee ik graag een groep collega's meeneem in hun ontwikkeling. Samen verzorgen we een drie-daags programma 'Learning Agility' voor wetenschap & techniek professionals.

Liesbeth Groenesteijn | Docent gezondheidsmanagement bij Sportkunde Inholland

Met Liesbeth is het vertrouwd samenwerken. Twaalf jaar lang waren we collega's bij TNO, o.a. bij de ontwikkeling van het allereerste beweegmeubel in Nederland, de Oxidesk. Nog steeds is het onze missie om zittende kantoorwerkers in beweging te brengen. Dat doen we met een leuke Foto Safari workshop.

Coredaet

“We stretch you” is het motto van Coredaet. Via training, coaching, intervisie en advies ontwikkelt ze besluitvaardig leiderschap; binnen een mens, een team, de organisatie. Het team van Coredaet combineert sensitiviteit (core) met daadkracht (daet), een combinatie die mij vertrouwd is en aanspreekt. Hun Limburgse gastvrijheid maakt dat ik me snel thuis voelde.

Werkenergieanalyse®

Ik participeer in een netwerk van coaches en interim managers die, net als ik, werken met de Werkenergieanalyse®. Soms is een klus te groot voor mij alleen, en dan is het fijn dat ik kan rekenen op de samenwerking met ervaren coaches.

Health2Work

Samen met Health2Work ontwikkelde ik de Adviestool Dynamisch Werken. Hun visie “... the world would be a better place if a healthy working environment increased fun and job satisfaction, making people happier and more productive” sluit mooi aan op mijn missie “werken met energie en plezier”.

Back To Top
Zoeken