skip to Main Content

LEVERT JE WERK JE MEER STRESS OP DAN VOLDOENING?

coaching – je persoonlijke en professionele ontwikkeling

BTR gelooft in maatwerk. Omdat elke klant uniek is. Een traject kan één van onderstaande programma’s bevatten, maar dat hoeft niet. Jouw doelen zijn leidend. En als die bereikt zijn, dan eindigt het coachtraject; ook al is het gekozen programma nog niet helemaal doorlopen.

Coaching bij BTR is:

  • OPLOSSINGSGERICHT: jouw doel, en niet je probleem staat centraal in een coachtraject. Een doel geeft energie, richting en focus. Je werkt ergens naar toe.
  • PRAKTISCH: je gaat oefenen met nieuw gedrag. Dit doe je bij mij in een sessie en met anderen tussen de sessies in. Want in de praktijk van alledag vinden uiteindelijk de veranderingen plaats die je wenst.
  • GESTRUCTUREERD: we werken aan de hand van een coachplan. Zo kun je altijd zien waar het traject toe leidt en hoever je onderweg bent.
  • STIMULEREND: de verantwoordelijkheid voor het bereiken van je coachdoel ligt bij jou. Ik steun en stimuleer je daarbij op een positieve manier door te benadrukken wat goed gaat.

Gratis kennismaking

Onze kennismaking is een introductie-coachgesprek. Hierin verkennen we samen of mijn persoon en werkwijze bij jou en je wensen passen. Dat doe ik al coachend, zodat jij ervaart hoe dit is. De kosten van deze sessie neemt BTR voor haar rekening.

Ik stel een coachplan op met een doel en toetsbare resultaten. Plus een indicatie van het aantal sessies en een tijdspad. Zo weet jij waar je aan toe bent. En je baas ook, als die het traject vergoedt.

Mogelijkheden

Back To Top
Zoeken