skip to Main Content

BTR | Beter tot je recht

Voorbeelden van klantvragen

Hieronder vind je enkele klantvragen van personen die ik individueel begeleid heb. En vragen van bedrijven waar ik als kennisexpert ingehuurd wordt om over mijn onderwerpen te praten.

Klantvragen van personen

  Re-integreren naar versie 2.0
  “Na mijn burn-out wil ik anders in het werk staan: niet zo gejaagd en niet altijd rennen voor een ander. Ik wil eigenlijk een soort nieuwe versie van mezelf worden. En mijn taken stap-voor-stap oppakken. Kun je me daarbij helpen?”

  Meer rust
  “Ik wil meer rust in mijn hoofd en in privétijd niet continu aan werk denken. Ook wil ik met een fijner gevoel aan het werk zijn: meer vanuit gevoel en minder vanuit een to-do-lijst. Hoe krijg ik dat voor elkaar?”

  Wat past bij mij?
  “Help mij uit te vinden welke baan en werkomgeving het best bij mij passen.
  En daarna: hoe ik die passende baan ook echt krijg. Ik heb al 15 jaar niet meer gesolliciteerd.”

  Meer zingeving
  “Ik heb nog 10 jaar te werken tot mijn pensioen. Daar zie ik tegen op, want in mijn huidige werk denk ik vaak ‘waar doe ik het nog voor?’ Kun jij me helpen om meer zingeving in mijn werk te vinden?”

  Minder ‘moeten’ van mezelf
  “Hoe kan ik meer vanuit ‘willen’ werken en niet zoveel ‘moeten’ van mezelf?
  En hoe kan ik ook het plezier in mijn vrije tijd terugkrijgen? Het gaat de laatste maanden echt niet goed met me.”

  Echt contact maken met mensen
  “Het lijkt me fijner werken als ik niet alleen zakelijk en doelgericht met mijn projectleden praat. Hoe kan ik een meer persoonlijke laag inbrengen in mijn gesprekken?”

  Nieuwsgierig wie mijn klanten zijn en hoe ze mijn aanpak waarderen? Lees hun aanbevelingen op LinkedIn. Op mijn website vind je ze ook: van coachklanten en van deelnemers aan trainingen en workshops.

  Vragen aan de kennisexpert

   Workshop werkdruk, technische sector
   “Voor onze technische vaklui willen we een workshop over werkdruk. Niet te theoretisch en zeker niet te zweverig. Er is werkdruk in ons bedrijf, maar ze praten daar niet over. Kun jij ons maatwerk leveren? Praktisch, interactief en dat ze samen praten over en aan de slag gaan met dit thema.”

   Lesprogramma over duurzaam presteren
   “In onze nascholing voor verzuimspecialisten willen we ook een dagdeel over duurzaam presteren en job crafting. Kun jij die nascholing voor ons ontwikkelen en verzorgen?”

   Presentatie over stress
   “We hebben een goede spreker nodig voor ons zakelijke netwerk. Kun jij iets leuks vertellen over stress dat niet te zweverig wordt?”

   Workshop niet te veel zitten
   “In de Vitaliteitsweek willen we aandacht besteden aan het vele zitten tijdens het werk. Dat schijnt ongezond te zijn. Kun jij een workshop geven waarin onze medewerkers inzien dat ze hun werk ook anders dan zittend kunnen doen? En ze motiveren om hun zitgedrag ook echt aan te pakken?”

   Werksessie Duurzaam Presteren, sector onderwijs
   “Onze HR specialisten willen meer handvatten voor hun gesprekken met medewerkers over verzuim. Kun jij met ons de vertaalslag van de theorie over Duurzaam Presteren naar onze praktijk maken? En ons ook meetmethoden en vragenlijsten aanbevelen waarmee we meer grip krijgen op zaken als bevlogenheid, taak-fit, overbelasting en burn-out?”.

   Webinar over gezond thuiswerken, MKB
   “We willen ervoor zorgen dat onze medewerkers thuis even gezond en prettig werken als op kantoor. Kun jij een webinar met kennis en praktische tips voor hen verzorgen? En ons adviseren welke hulpmiddelen nodig zijn?”

   Back To Top
   Zoeken