skip to Main Content

BTR | Beter tot je recht

Voorbeelden van klantvragen

Hieronder vind je enkele klantvragen van personen die ik individueel begeleid heb. En vragen van bedrijven waar ik als kennisexpert ingehuurd wordt om over mijn onderwerpen te praten.

Klantvragen van personen

  Meer rust
  “Ik wil meer rust in mijn hoofd (in privétijd niet continu aan werk denken; niet automatisch mijn telefoon pakken als er een melding komt; een minder lange takenlijst in mijn hoofd) en met een fijner gevoel aan het werk zijn. Hoe krijg ik dat voor elkaar?”

  Wat past bij mij?
  “Help mij uit te vinden welke baan en werkomgeving het best bij mij passen.
  En daarna: hoe ik die passende baan ook echt krijg. Ik heb al 15 jaar niet meer gesolliciteerd”.

  Minder ‘moeten’ van mezelf
  “Hoe kan ik meer vanuit ‘willen’ werken en niet zoveel moeten van mezelf?
  En hoe kan ik ook het plezier in mijn vrije tijd terugkrijgen? Het gaat de laatste maanden echt niet goed met me”.

  Echt contact maken met mensen
  “Het lijkt me fijner werken als ik niet alleen zakelijk en doelgericht met mijn projectleden praat. Hoe kan ik een meer persoonlijke laag inbrengen in mijn gesprekken?”

  Beter leren communiceren
  “Ik heb vaak het gevoel dat anderen mij niet snappen. En dat ik hen niet altijd snap. Hoe kan ik beter communiceren met mijn baas en mijn collega’s?”

  Meer balans
  “Ik ben op zoek naar meer balans in mijn leven. Wil meer doseren en niet steeds piek-dal-piek-dal. Kun je me daarbij helpen?”

   

  Nieuwsgierig wie mijn klanten zijn en hoe ze mijn aanpak waarderen? Lees hun aanbevelingen op LinkedIn

  Vragen aan de kennisexpert

   Bijscholing over duurzaam presteren
   “In onze opleiding willen we ook een dagdeel scholing over duurzaam presteren en job crafting. Kun jij die bijscholing voor ons ontwikkelen en verzorgen?”

   Presentatie over stress
   “We hebben een goede spreker nodig voor ons zakelijke netwerk, kun jij iets leuks vertellen over stress dat niet te zweverig wordt?”

   Workshop niet te veel zitten
   “In de Vitaliteitsweek willen we aandacht besteden aan het vele zitten tijdens het werk. Dat schijnt ongezond te zijn. Kun jij een workshop geven waarin onze medewerkers inzien dat ze hun werk ook anders dan zittend kunnen doen? En ze motiveren om hun zitgedrag ook echt aan te pakken?”

   Workshop stressherkenning
   “We vinden het belangrijk dat leidinggevenden te veel stress tijdig herkennen bij hun medewerkers. En dat ze daar op een passende manier het gesprek over aan gaan. Kun jij een workshop ontwikkelen, met een handige checklist voor de leidinggevenden?”

   Bijscholing over zitten en bewegen
   “Ons bedrijf wil het vitaliteitsprogramma naar een hoger plan brengen. We missen nu kennis over ‘minder zitten – meer bewegen tijdens het werk’. Kun jij onze preventie-medewerkers / ergo-coaches bijscholen?”.

   Webinar over gezond thuiswerken
   “We willen ervoor zorgen dat onze medewerkers thuis even gezond en prettig werken als op kantoor. Kun jij een webinar met kennis en praktische tips voor hen verzorgen? En ons adviseren welke hulpmiddelen nodig zijn?”

   Back To Top
   Zoeken