skip to Main Content

Pro deo begeleiding van een jongere

In de nasleep van de coronacrisis is het voor jongeren soms moeilijk om alle problemen alleen het hoofd te bieden. Graag help ik door ook dit jaar één van hen gratis te begeleiden.

Vragen waar ik een jongere bij kan helpen

  • Ik kom niet meer op gang op school/universiteit na twee jaar vanuit huis lessen volgen.
  • Ik ervaar heel veel druk in mijn werk/studie en weet niet hoe ik daar mee om kan gaan.
  • Ik ben zelfvertrouwen kwijtgeraakt, weet niet goed meer wat ik (aan-)kan in werk/studie.
  • Ik ben net begonnen met werken en kan mijn draai niet vinden/heb het idee dat ik niet op mijn plek zit.

Hoe werkt het?

Tot 1 maart 2022 kunnen jongeren tot 25 jaar zich bij me melden met hun vraag. Het is van belang dat jij me hiervoor zelf een bericht stuurt. Dat is de eerste stap! Dit kun je op twee manieren doen:

  • Stuur me een e-mail (info@btrcoaching.nl, onderwerp: gratis begeleiding jongere)
  • Vul het formulier voor een gratis belafspraak in (onderaan deze pagina, onderwerp: gratis begeleiding jongere).

Je krijgt direct een bevestiging van ontvangst van je bericht.

Op 3 maart 2022 mail ik iedereen en geef ik aan of je voor deze gratis begeleiding uitgekozen bent. Is dat niet zo, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen binnen mijn speciale studententarief. Goed om te vertellen is dat ik mijn keuze baseer op twee dingen: jouw motivatie voor het traject en of ik de passende coach ben gezien je vraag.

Het traject omvat maximaal 8 uur begeleiding (t.w.v. € 1.040,-), uit te voeren in 2022. In het eerste gesprek bepalen we samen wat je doel is en hoeveel gesprekken er nodig zijn. De gesprekken doen we live en/of online.

Waarom ik dit doe?

Ik vind de nieuwe generatie belangrijk. Omdat we zelf geen kinderen hebben, wil ik op een andere manier bijdragen aan de wereld van morgen. Vandaar dat ik mijn werk als coach hier graag beschikbaar voor stel. Met jongeren werken houdt mij ook jong en scherp. Dus het mes snijdt aan twee kanten. Ik hoor graag van je.

Wie ik ben? Op mijn persoonlijke pagina (Dianne Commissaris – over mij) kun je al een beetje met me kennismaken. Wellicht tot later.

blog

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken