skip to Main Content

“Ik kreeg de kans om Dianne beter te leren kennen via Peer-to-Peer Coaching. Wat een geweldige ervaring, bedankt Dianne. Het was een transformatie, een afstemming die plaatsvond in slechts 3 sessies. […] op een zeer menselijke en professionele manier, samen met mij. Nu voel ik me veel meer in harmonie met verschillende essentiële aspecten van mijn leven. Ik heb nu meer vertrouwen in mezelf, evenals in mijn omgeving, en voel dat ik meer de regie heb over mijn leven. […] Ik kan haar alleen maar aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een zeer bekwame coach.”

“I had the privilege of engaging in a peer-to-peer coaching process with Dianne for approximately three sessions, and the experience was truly enriching. Her coaching style, characterized by positivity and genuine engagement, had a meaningful impact. […] The partnership atmosphere she created, even in a virtual setting, made each session not only constructive but also enjoyable. I highly recommend Dianne as a coach for her exceptional skills and the positive influence she brings to the personal and professional development journey!”

“Samen met Dianne heb ik een half jaar lang de aanzet gemaakt naar ontwikkeling. Vanaf het begin voelde het fijn en er werd oprecht geluisterd naar wat ik wilde en uiteindelijk kan ik ook zeggen dat mijn verwachtingen zijn voldaan. Dianne is respectvol, belangstellend, opmerkzaam en professioneel. Met de tools die ik van haar heb geleerd, kan ik nu positief verder met studeren!”

“Bij Dianne terecht gekomen na een hele zware en moeilijke tijd op mijn werk. […] Dianne oordeelt niet en zegt je niet wat je hoort te doen. In tegendeel: ze luistert heel goed en helpt je zelf te realiseren hoe de dingen in elkaar zitten en hoe verandering in vastgelopen paden te brengen. Hartelijk dank voor al je hulp Dianne!”

“[…] Dianne weet namelijk precies de juiste vragen te stellen waardoor je nog eens na gaat denken over wat je nou écht voelt en denkt over bepaalde onderwerpen. Ik ben door dit traject niet alleen te weten gekomen wat ik zoek in een baan, maar heb ook veel geleerd over mezelf én weet dit nu te verwoorden richting werkgevers. Dianne, bedankt!”

“De intake via de telefoon voelde gelijk goed; to the point, gerichte vragen stellen en alles op een rustige manier. […] Ik heb het vertrouwen terug dat ik het weer zelf kan. Dianne is zakelijk, maar ook mensgericht. Kortom, geweldig mens om mee samen te werken.”

“Dianne is een geduldige coach, die kritische vragen stelt. Uit elke sessie heb ik waardevolle lessen geleerd en dat was voor mij uniek.”

“Dianne not only showed how my behaviour should be changed to communicate better, but also showed that the change was always smaller than I initially estimated.”

“Dianne heeft er tijdens mijn loopbaantraject op een betrokken manier voor gezorgd dat ik de antwoorden op mijn vragen heb kunnen vinden. De variatie in werkvormen en het inzetten van werkvormen die bij mij passen heb ik als erg prettig ervaren. Dianne, je bent een echte professional!”

“Als ondernemer ben je altijd druk en wil je altijd meer. Het was voor mij niet makkelijk om zelf de tijd vrij te maken voor professionele coaching van Dianne. Achteraf ben ik erg blij dat ik de stap heb gezet. […] Verder vond ik het erg fijn dat ze haar bevindingen goed kan onderbouwen met theorie / modellen. Aanrader!”

Via BNI in contact gekomen met Dianne. Vraag over ‘werkenergie’. In drie korte sessie veel geleerd en geprobeerd. Nu er mee aan de slag. Fijn om kort en krachtig met haar daar op professionele wijze over te kunnen spreken!

Dianne heeft mij geholpen bij een zoektocht die ik voor mezelf nog niet duidelijk had. In een zeer prettig en informeel gesprek heeft ze mij heel veel duidelijkheid gegeven in de weg die ik wil gaan bewandelen.

Back To Top
Zoeken