skip to Main Content

“Taak-Fit Analyse; een methodiek die werkt. En die binnen een coachingstraject, gericht op werkbaarheid van werk of re-integratie, heel vlot toepasbaar is”

“Job Craften met behulp van de TaakFit analyse kan een mooie aanvulling zijn op de instrumenten en invalshoeken die coaches mogelijk al inzetten in hun werk om mensen te begeleiden naar een werkplek en functie waarin zij zich prettig voelen.”

“Sleutelen aan je baan zonder weg te vertrekken? Ga in gesprek met Dianne. Aanrader!”

“Ik had nog niet eerder van Job Crafting gehoord, maar de workshop heeft mij d.m.v. de 4 sectoren inzicht gegeven hoe je werk zo kunt inrichten dat je er weer energie van krijgt. Het zet je wel aan het denken. En dat is juist de bedoeling. Dianne weet ook precies de juiste vragen te stellen. Erg leerzaam en zeer aan te raden.”

“Bijzonder om te ontdekken wat je in een uurtje job craften kunt bereiken, door de slimme en verdiepende vragen die Dianne stelt. Super waardevol om eens anders naar je werk te kijken. Dianne laat ook meteen zien waar haar toegevoegde waarde ligt. Je gaat in korte tijd dieper dan je zou vermoeden. Absolute aanrader!”

“De training Job Crafting is een praktische manier om heel effectief aan de slag te gaan met loopbaanvragen bij mensen die hun huidige baan snel willen verbeteren. De taakfitanalyse geeft snel een gedegen analyse van datgeen dat voor je coachee speelt. De training is zo ingericht dat je het geleerde ook meteen kunt gebruiken.”

“Dianne vertaalt op een praktische en heldere manier de theorie achter de tool naar inzet in coachingstrajecten. Het werken met een kleine groep, de verschillende werkvormen en na enkele weken in een korte intervisiebijeenkomst ervaringen uitwisselen en tips krijgen, verhoogt het rendement. Het kunnen werken met de Taakfit Analyse en het gedachtengoed achter job crafting en Duurzaam Presteren maak ook mijn job #mooiwerk..”

“Ik beveel de training Job Crafting en TaakFit analyse aan collega coaches aan. Omdat het weer een andere benadering is op hoe coachees naar hun taken gaan kijken.”

“Het was een plezier om de training bij je te volgen, Dianne! En ik heb weer een handige en verhelderende tool erbij, waarmee ik mijn cliënten nog beter kan helpen om te ‘sleutelen aan hun baan’, zonder weg te gaan.”

“Dianne, je bent een spectaculaire combinatie van ongebreidelde vakkennis en praktisch inzicht!”

“Dianne heeft mooie en concrete resultaten neergezet voor onze opdrachtgevers.”

“Dianne brengt veel kennis over onderzoek rondom bewegen en zitten op het werk.”

Back To Top
Zoeken