skip to Main Content

De waarde van nieuwe samenwerkingsverbanden-deel 2

Je kent me waarschijnlijk vooral als eenpitter; werkzaam als professional coach, trainer of docent. Achter de schermen heb ik echter al jaren een sociaal vangnet. Sinds 2022 zoek ik dat ook ‘voor de schermen’. Ik werk steeds vaker in grotere samenwerkingsverbanden. Daarmee kan ik klanten op meerdere onderwerpen helpen. Recent kwamen er twee bij.

Samenwerking met PreventPartner

Sinds 1 januari 2024 ben ik lid van de coöperatie PreventPartner. Een netwerk van zeer ervaren adviseurs in de preventieve bedrijfsgezondheidszorg. ’Veilig en gezond werken – nu en in de toekomst’ is het motto. Verbonden zijn bedrijfsartsen, A&O specialisten, veiligheidskundigen, toxicologen, arbeidshygiënisten en gedragsdeskundigen. Samen bieden we diensten die ervoor zorgen dat mensen gezond aan het werk blijven:

  • risico inventarisatie en evaluatie RI&E, inclusief verplichte toetsing ervan,
  • preventief medisch onderzoek PMO,
  • toxicologisch onderzoek,
  • risico communicatie, en evaluaties veilig en gezond werken,
  • training gedrags- en cultuurverandering,
  • workshops vitale werkvloer,
  • duurzame inzetbaarheid.

Samenwerking met BetterCoach

De toekomst van coaching ligt steeds meer online en internationaal. Om mijn bedrijf mee te nemen in die toekomst, sloot ik me aan bij BetterCoach. Deze organisatie brengt vraag en aanbod samen voor coaching, training, organisatie advies en het faciliteren van bijeenkomsten. Heel waardevol voor (Nederlandse) bedrijven, die wereldwijd werken en één hoge standaard voor de ontwikkeling van hun personeel willen hebben. Werk jij bij zo’n bedrijf? Ga dan eens na of zij al ‘future proof’ zijn op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

BetterCoach neemt het werven van nieuwe coachklanten uit handen voor mij, in één van de sectoren waarin zij actief zijn: de high tech. En laat dat nou net mijn favoriete doelgroep zijn om mee te werken als professional coach! Ben jij als professioneel coach nog niet aangesloten bij een platform dat vraag en aanbod samenbrengt? Ga op onderzoek uit; lees over voor- en nadelen in de blog die ik eerder dit jaar schreef. Maak werk van jouw toekomst!

nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken