skip to Main Content

De waarde van nieuwe samenwerkingsverbanden

Je kent me waarschijnlijk vooral als één-pitter. Als professioneel coach, als trainer of docent. Achter de schermen heb ik al jaren een sociaal vangnet. Sinds eind 2022 heb ik dat ook ‘voor de schermen’. Ik sloot samenwerkingsverbanden met twee mooie organisaties. Daardoor zijn mijn mogelijkheden vergroot.

Samenwerking 1 met Coredaet

“We stretch you” is het motto van Coredaet. Via training, coaching, intervisie en advies ontwikkelt ze besluitvaardig leiderschap; binnen een mens, een team, de organisatie. Met oog voor veerkrachtige leiders, doortastende teams en zelfbewuste talenten.

Het team van Coredaet combineert sensitiviteit (core) met daadkracht (daet), een combinatie die mij vertrouwd is en aanspreekt. Hun Limburgse gastvrijheid maakt dat ik me snel thuis voelde.

Wees welkom om contact met me op te nemen over:

  • organisatie ontwikkeling: strategie herijking en/of implementatie, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement
  • team ontwikkeling: team effectiviteit, samenwerking
  • Human Resources: HR strategie, HR transitie, learning & development, talent management.

Samenwerking 2 met EMC Performance

“Leren op je Werkplek”, dat is de kracht van EMC Performance. Deze organisatie vindt dat leren altijd bij moet dragen aan zowel de ontwikkeling van medewerkers als de prestaties van organisaties. Ze zorgt ervoor dat het leren ín het werk plaatsvindt, aangezien de werkplek de meest krachtige leeromgeving is.

Het team van EMC bestaat uit specialisten in leren & ontwikkelen; on site, online en blended. Ik sluit me daar graag bij aan, vanuit de verwachting dat ik ook zelf weer kan leren van hen. Verder spreekt het me erg aan dat evaluatie en effectmeting dagelijkse kost is in hun leertrajecten.

Wees welkom om contact met me op te nemen over:

  • maatwerk lesprogramma’s voor de high-tech of R&D
  • leiderschapsontwikkeling op alle niveaus in de high-tech of R&D.

Coredaet, EMC Performance en ik staan klaar om je te helpen bij deze verschillende vraagstukken.

nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken