skip to Main Content

Een gratis online coach sessie op woensdag 6 mei

“Het zijn rare tijden”. Dat is de meest gehoorde zin in de gesprekken die ik de afgelopen weken voerde. Het “rare” voor mij is dat het me goed gaat. Het gaat me goed te midden van velen die ziek zijn, een dierbare verloren hebben of als ondernemer grote zorgen hebben over het bedrijf. Ik ben gezond, net als mijn dierbaren. Mijn werk gaat grotendeels door, en wat nu niet kan is uitgesteld naar later. Het is al weken prachtig weer, en ik mag nog steeds naar buiten voor een wandeling of fietstochtje. Dat het me goed gaat deel ik graag met jou. Of met een vriend, collega, vriendin, familielid of kennis van jou. Iemand die even een steuntje in de rug of een hart onder de riem kan gebruiken. Ik ben er voor jou of hem of haar op woensdag 6 mei, de International Coaching Day, met professionele coaching vanuit mijn hart.

Aanmelding voor een gratis online sessie via info@btrcoaching.nl

Fijn om te merken dat mijn aanbod in goede aarde is gevallen; alle blokken zijn ingevuld.

  • 11.00-12.00u: gereserveerd voor een internationale coachee, via ICF Global
  • 13.00-14.00u: coach sessie voor A
  • 14.30-15.30u: coach sessie voor C1
  • 16.30-17.30u: coach sessie voor P
  • 19.00-20.00u: coach sessie voor C2

In een uur tijd is echt al resultaat te boeken; een rustiger gevoel, een inzicht waar je verder mee kan, een drempel over waar je al even tegen aan hikte ….

Je bent van harte welkom om het te komen ervaren!

nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken