skip to Main Content

Een trede hoger in mijn keurmerk voor coaching

Trots, blij en dankbaar ben ik met het behalen van het volgende niveau van mijn accreditatie bij de International Coaching Federation! Ik mag me nu PCC noemen, Professional Certified Coach.

Het behalen van mijn PCC heb ik bewust gevierd in december 2020. En ik deel ze nu met jou om er nogmaals bij stil te staan. Successen vieren en delen maakt dat we meer tevreden in het leven staan. Zullen we samen stil staan bij iets dat jij in 2020 bereikte?

Mail me en je krijgt een leuk, blij-makend bericht terug. Het succes dat me het meest aanspreekt beloon ik bovendien met een bloemetje.

nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken