skip to Main Content

Loopbaanvragen in de midlife fase, privézaak of bedrijfskwestie?

Misschien duurt het nog even of is ie al voorbij. Misschien zit je er midden in of vermoed je dat het speelt bij (één van) je medewerkers. Eén ding staat vast; we krijgen er allemaal mee te maken, dus jij ook. Ik heb het over de midlife fase. Een fase, niet persé een crisis, die begint na je veertigste. De meest boeiende periode van een volwassen leven, vind ik het. Een fase waarin je terug kijkt op de eerste helft van je loopbaan en vooruit kijkt naar de tweede. Een fase waarin je nog kunt starten met de vervulling van (oude) dromen en wensen. Een fase vol vragen; levensvragen én loopbaanvragen. Vragen die tijd, en soms ook ondersteuning nodig hebben om een antwoord te vinden. Wat de loopbaanvragen zijn en hoe ik kijk naar de vraag “privézaak of bedrijfskwestie?” vertel ik in onderstaande video.

Meer weten over mijn ervaringen met het begeleiden van medewerkers in de midlife fase? Mail (info@btrcoaching.nl) of bel (0625097811) me gerust.

vlog

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken