skip to Main Content

Medewerkers ondersteunen bij hun ontwikkeling? Zo doe je dat!

We leven in een tijd waarin de manier van werken razendsnel verandert. Het is belangrijk dat medewerkers hierin meegroeien, maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Alles lijkt flexibeler te worden: de plaats en tijd van werken, het arbeidscontract, de manier van samenwerken, de grens tussen werk en privé. En de volgende stap, samenwerken met robots is in sommige sectoren de testfase al voorbij. Om deze ontwikkelingen te kunnen bijbenen is een ‘groei en leer mindset’ van alle werkende mensen nodig. Plus regie op de eigen ontwikkeling; dat is zelf aanvoelen en aangeven wat de volgende stap in de loopbaan kan zijn. Voor sommige mensen is groeien een vanzelfsprekendheid, ja zelfs een belangrijke drijfveer in het werk. Voor anderen is dit (nog) niet zo. Hoe een gesprek te voeren is met die medewerkers bij wie de professionele ontwikkeling na een tijdje hapert, vertel ik in onderstaande video.

Meer weten hoe ik het gesprek aan ga met een medewerker die ‘vast zit’? Mail (info@btrcoaching.nl) of bel (0625097811) me gerust.

vlog

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken