skip to Main Content

Dianne onderzoekt … haar gedachtes over ‘agility’

Nieuwsgierig naar de betekenis van het woord ‘agility’ ging ik op onderzoek uit. Wat betekent agility in geval van mensen? Voor honden weet ik het; zo snel mogelijk een behendigheidsparcours afleggen. Maar hoe zijn wij mensen dan behendig in ons werk? En hoe kun je het leren? Verder vraag ik me af of ik zelf wel agile ben, want ik ben nogal vasthoudend van aard. Om antwoorden te krijgen interviewde ik agility expert Beatrijs van Brakel. Samen verzorgen we een driedaags programma over agility voor wetenschappers en techneuten.

Het Learning Agility Program is een samenwerking tussen BTR coaching en Resilience@Work experts.
Deelnemers leren aandacht te besteden aan hun eigen wendbaarheid. Na afloop:

– zien ze in dat verandering bij hun werk hoort;

– hebben ze inzicht in hun eigen mate van wendbaarheid en ontwikkelpunten, via een Agility Scan;

– hebben ze basale vaardigheden om hierover in gesprek te gaan met hun leidinggevende;

Ons streven is dat de deelnemers na verloop van tijd (1-1.5 jaar) de regie overpakken van hun leidinggevende en zelf pro-actief invulling geven aan hun wendbaarheid.

vlog

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken