skip to Main Content

Gratis sessie ICF coachweek 2021

Ben je voor 80% of 90% tevreden met je baan? En wil je met mij sparren om die laatste 10-20% te optimaliseren? Dan heb ik voor jou een mooi aanbod. Geen zware kost, maar vier praktische stappen naar een baan die nog iets beter bij je past.

Hoe werkt het?

Tot 31 mei as. geef ik drie gratis ‘sleutelen aan je baan’-gesprekken van een uur weg. Wil je hiervoor in aanmerking komen, mail me dan voor 31 mei.

Zet in je mail aan info@btrcoaching.nl:

  • je naam
  • je telefoonnummer
  • wat je in je werk graag (net) iets beter zou willen hebben of doen.

Ik bel je terug en bepaal of jouw werkwens zich leent om aan te ‘sleutelen’. Als dit zo is, en je bent bij de eerste drie, dan plannen we direct een datum.

Het gesprek vindt online of live plaats, tussen 1 juni en 20 juli 2021.

Waarom ik dit doe?

Van 17 tot 22 mei is het de International Coaching Week 2021. Als professional ICF coach heb ik een prachtig vak en dat draag ik graag uit. Wees welkom om dit eens te ervaren! Natuurlijk mag je mijn aanbod ook aan een collega of vriendin, je partner of buurman geven.

Meer weten over dit ‘baansleutelen’?

Bekijk dan mijn vlog over job crafting en de vier aspecten van een baan die te craften zijn.

nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken