skip to Main Content

De top-3 van BTR blogs en vlogs

In de afgelopen 5 jaar heb ik verschillende blogs en vlogs gepubliceerd. Altijd weer spannend wat de lezers ervan vinden. Dit zijn de blogs en vlogs die jullie het meest bekeken hebben.

De top-3 blogs

  1. Wat als er geen antwoord komt? Over stiltes in een coachgesprek en een gedicht dat daarin een steun kan zijn.
  2. Drie mythes over stress. Een blog over de meest voorkomende misverstanden over stress.
  3. Perfectionisme; niet de lat maar de context is de crux. Een werkwijze waar ik perfectionisten mee help. Over het ophalen van de weggelaten delen van je realiteit om zo een mildere kijk op jezelf op te bouwen. Ook voor mij een manier om milder naar mezelf te kijken.

De top-3 vlogs

  1. Mijn goede voornemen; stoppen met ‘Zitten is het nieuwe roken’. Een vlog over de onzin van deze nare slogan en het vriendelijke alternatief dat ik bedacht.
  2. Job Crafting, wat is dit precies? Een vlog die uitleg geeft over Job Crafting en de vier aspecten van werk die te craften zijn.
  3. Thuiswerken en toch volop bewegen. In deze vlog laat ik samen met Omroep Brabant zien hoe je beweging kunt brengen in een thuiswerkdag.

De blog over de loopbaan van mijn vader hoort uiteraard ook in dit rijtje. Deze werd veel gelezen op LinkedIn, ik ontving er hartverwarmende reacties op. Zo leerde ik dat ik mijn lezers tegelijkertijd kan informeren én raken. Wetenschap met een persoonlijke touch, jullie waarderen dat!

blog

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken