skip to Main Content

Het eind van een bewogen jaar

Het is de tijd van de jaaroverzichten. Wat speelde er dit jaar in jouw leven? En hoe ben je daarmee omgegaan? In mijn jaaroverzicht heb ik een top-3 gemaakt uit 5 jaar blogs en vlogs. En leg ik de link naar mijn eigen leven.

  • Je hoeft geen ‘ratelband’ te zijn om positief in het leven te staan. Dit verhaal gaat over positieve emoties en dat die hele andere vormen aan kunnen nemen dan ‘tsjakka’ roepen. De positieve emotie ‘dankbaarheid’ heeft me dit jaar geholpen om te gaan met de zoveelste lockdown en de oorlog in Oekraïne.
  • Onderhoud voor wat er echt toe doet! Dit gaat over een APK voor je loopbaan, opgenomen in mijn 26 jaar oude Jaguar. Mijn eigen 30 jaar oude loopbaan heb ik dit jaar een wending gegeven. Meer hierover in mijn eerste bericht van 2023.
  • Vijf routines voor een energiekere dag. Dit gaat over duurzaam presteren en hoe routines je daarin kunnen helpen. Elke dag actueel voor mij. En leuk dat mijn maatje Taco, een Hollande herder, de hoofdrol speelt hierin.

In mijn werkende leven stond het afronden van een 3-jarige studie centraal. Waarna het gemis van studiegenoten me er toe bracht om samen met vier van hen een nieuwe intervisiegroep te starten. In mijn privéleven stonden familie en vrienden centraal. Eindelijk konden we elkaar weer redelijk onbezorgd ontmoeten voor gezelligheid, jubilea en andere feestjes. Samen zijn, samen delen en samen vieren; daar draait het in het leven uiteindelijk toch om.

blog

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je (elke 6-8 weken) een nieuwsbrief van BTR ontvangen, vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

  
Back To Top
Zoeken